Boek uw vakantie

Faciliteiten

Kindvriendelijk, gezellig en avontuurlijk... Oos Heem heeft het allemaal! Op Camping Oos Heem is er voor ieder wat wils.

Horeca

Horeca

Tijdens uw verblijf zin om eens in de watten gelegd te worden? Kom een hapje eten bij ons eigen campingrestaurant! Wij hebben ook heerlijke speciaalbieren.

Zwembaden

Zwembaden

De camping beschikt over een openluchtzwembad met een apart gedeelte voor kleine kinderen. Er is een aangrenzende ligweide zodat u als ouder uw kinderen in het oog kunt houden.

Animatie

Animatie

Ieder jaar staat ons animatieteam in juli en augustus weer klaar om er een onvergetelijke vakantie van te maken. Er worden verschillende activiteiten georganiseerd zoals knutselen, spelletjes, sportwedstrijden, musicals en zelfs minidisco.

Fietsverhuur

Fietsverhuur

Ontdek de natuur van de Ardennen op de fiets. U kunt mountainbikes huren zodat u elk terrein kunt trotseren.

Laadpaal voor elektrische auto's

Laadpaal voor elektrische auto's

Nieuw! Wij hebben twee dubbele laadpalen voor elektrische auto's! Zo kunt u zonder zorgen met uw elektrische auto onze camping bezoeken.

Kinderboerderij

Kinderboerderij

Onze kippen en geitjes wachten om geaaid te worden! Zijn uw kinderen echte dierenvrienden? Dan mogen zij meehelpen met het voeren van onze diertjes.

Sport & Spel

Sport & Spel

Altijd plek voor avontuur en spellen! Op onze camping zijn er diverse speeltoestellen voor onze kleine gasten. Daarnaast zijn er plekken op de camping die geschikt zijn om een balletje te trappen, badminton te spelen of te volleyballen!

Sanitaire voorzieningen

Sanitaire voorzieningen

Oos Heem heeft een ruim en modern sanitairgebouw centraal op de camping ligt.

Gratis WiFi

Gratis WiFi

Op onze camping kumt u gebruik maken van gratis WiFi. Let wel op, deze is alleen op het terras beschikbaar.