Familiecamping in de Belgische Ardennen

Specials

Formule 1 weekend

Formule 1 weekend

Aanbiedingen 2022

Aanbiedingen 2022

Kamperen midden in de Belgische Ardennen!

Genieten in de ardennen

De camping is gelegen in de Belgische Eifel. Het gebied tussen de Belgische Ardennen, Hoge Venen en Duitsland. De regio is is ideaal voor families met kinderen, natuurliefhebbers, sportievelingen,... Er is voor ieder wat wils.

Geniet van lange wandelingen in de Wolfsbusch of maak een fietstocht op één van de langste fietspaden van Europa, De Vennbahn. Liever met de motor of de auto? Rij dan één van de prachtige routes door de Oostkantons of maak een rondrit in Duitsland of Luxemburg. Zoek het avontuur op met een survival, gil het uit van plezier in een pretpark of bezoek één van de prachtige steden die de omgeving rijk is.

 

Terug op de camping kun je genieten op ons terras onder het genot van een hapje en een drankje of neem een duik in ons openlucht zwembad. In de zomermaanden staat tevens ons animatieteam klaar om jong en oud een onvergetelijke vakantie te doen beleven.

 

Camping Oos Heem, thuiskomen op vakantie

Dubble_laadpaal_spiraal_logo_2.jpg

Laadpalen voor elektrische auto's

Wij hebben 2 electrische laadpalen, wagen opladen is dus geen probleem bij ons.

Camping Oos Heem leent zich ook uitstekend als camping voor trekkersgasten

Voor de fietsers en wandelaars is er vanaf de camping een rechtstreekse toegang naar de Vennbahn en het wandelnetwerk van Ostbelgien. Ook Voor motoren en auto’s zijn er diverse mooie bewegwijzerde routes in de omgeving.

 

Deze midden in de natuur gelegen camping in de Ardennen is gecertificeerd door de Duitse ADFc als BED+BIKE camping. 

Voor een unieke overnachting hebben wij 2 kleine wagonettes in de verhuur voor de trekkers die 1 of 2 nachten willen overnachten. Ook hebben wij een trekkersveld voor kleine tenten. Maar als u wat langer wilt blijven is dit ook geen probleem. We hebben tevens ruim 30 toerplaatsen, 23 stacaravans en 3 safaritenten ter beschikking.

 

De verhuuropjecten zijn inclusief dekbedden/kussens en bedlinnen.

 

Dus bij aankomst geen onverwachte kosten.

Kijk hier voor fietsroutes en wandelroutes

De Vennbahn

Al onze verhuuraccomodatie's zijn uitgerust met Faom TEX.kussens en matrassen. Dit wil zeggen dat de kussens en matrassen waterdicht, brandvertragend GRIB 5, ademend, anti-allergisch en anti-huisstofmijt zijn. Volledig hygienisch.

verhuur

  = Aankomst-/vertrekdag
  = Arrangement
  = Geselecteerd
  = Niet beschikbaar
  = Vandaag