Familiecamping in de Belgische Ardennen

Specials

Formule 1 weekend

Formule 1 weekend

Aanbiedingen 2020

Aanbiedingen 2020

Kamperen midden in de Belgische Ardennen!

I.V.M covid19 zijn wij verplicht gesloten tot 8 juni 2020.

reservering in corona tijd en boeken zonder risico

Wilt u deze zomer nog genieten van een vakantie in de Ardennen maar geen risco lopen dat we vol zitten of dat u, u geld kwijt bent dan kunnen wij i.v.m.covid19 het volgende aanbieden. U reserveringsaanvraag wordt behandeld als een optie u hoeft bij ons dus geen aanbetaling te doen van 50%. Zodra wij weer open mogen en onze gasten mogen ontvangen sturen wij u pas de reserveringsbevestiging en vragen wij u de aanbetaling van 50% in orde te maken. Wij hopen hiermee een boel twijfels weg te nemen voor onze gasten. 

Kampeer midden in de Ardennen bij Camping Oos Heem. De Ardennen zijn ideaal voor natuurliefhebbers en sportievelingen.

Geniet van lange wandelingen door de Wolfsbusch of maak een fietstocht op één van de langste fietspaden van Europa, De Vennbahn. Liever op de motor de natuur verkennen? Maak dan één van de prachtige routes door de Eifel. Ons animatieteam staat ieder jaar weer klaar om jong en oud een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Koel af in één van de twee verwarmde en overdekte zwembaden, zoek het avontuur op met een survival in de Belgische Ardennen of bezoek de prachtige steden Sankt Vith, Malmedy of Spa.

Camping Oos Heem, thuiskomen op vakantie!

Camping Oos Heem leent zich uitstekend als fietscamping. 

Voor de fietsers en wandelaars heeft camping Oos Heem een brug geplaatst naar de fietsroute van de Ardennen. Deze midden in de natuur gelegen camping in de Ardennen is gecertificeerd door de Duitse ADFc als BED+BIKE camping. Voor een unieke overnachting hebben wij 2 kleine pipowagens/wagonettes in de verhuur voor de trekkers die 1 of 2 nachten willen overnachten. Maar als u wat langer wilt blijven geen probleem we hebben ruim 30 toerplaatsen, 23 stacaravans, 3 safaritent en  2 pipowagens/wagonettes ter beschikking.

 

De verhuuropjecten zijn inclusief dekbedden/kussens en bedlinnen.

Dus bij aankomst geen onverwachte kosten.

De Vennbahn