Specials

Formule 1 weekend

Formule 1 weekend

Fietsvakantie

Fietsvakantie

Animatieprogramma

De annimatie company op kindercamping Oos Heem

In de maanden juli en augustus kunnen jong en oud weer genieten van Heempie onze ambassadeur van de annimatie company. Ambassadeur zijn voor kinderanimatieteam is iets heel anders. Dat betekent dat Heempie er overal voor zorgt dat de kinderen een fantastische vakantie hebben!

Animatie aanbod

Ons animatieteam organiseert naast de typische activiteiten voor alle kinderen, ook spannende droppings en tochten door de natuurrijke omgeving van de camping. Slecht weer is bij ons geen probleem; er is een grote tent (100m2) waarin allerlei activiteiten georganiseerd worden. Bij mooi weer zijn kun je verkoeling vinden in onze verwarmde zwembaden. Kortom zwemplezier voor jong en oud!

Kleurplaat Heempie 

Nu alvast in de stemming komen voor de vakantie? Kleur dan de kleurplaat in van Heempie  en laat hem trots aan hem zien! 
Download de kleurplaat

De Bingoavond

Ieder week wordt er een bingoavond georganiseerd in de grote speeltent of bij goed weer op ons terras. De tafels en stoelen worden klaargezet en de spelers komen de arena binnen. En dat is een drukte van belang. Want de prijzenkast liegt er niet om, prijzen voor kinderen en volwassenen, super hoofdprijzen, de mispoesprijs en natuurlijk ook troostprijzen.

Voorbeeld programma 2021