Specials

Formule 1 weekend

Formule 1 weekend

Fietsvakantie

Fietsvakantie

Animatieprogramma

Aartje Twinkel op kindercamping Oos Heem

In de maanden juli en augustus kunnen jong en oud weer genieten van Aartje Twinkel de ambassadeur van de KinderKampeerWereld.. Ambassadeur zijn voor de KinderKampeerWereld is iets heel anders. Dat betekent dat Aartje er overal voor zorgt dat de kinderen een fantastische vakantie hebben!

Animatie aanbod

Ons animatieteam organiseert naast de typische activiteiten met Aartje Twinkel, ook spannende droppings en tochten door de natuurrijke omgeving van de camping. Slecht weer is bij ons geen probleem; er is een grote tent (100m2) waarin allerlei activiteiten georganiseerd worden. Bij mooi weer zijn kun je verkoeling vinden in onze zwembaden. Kortom zwemplezier voor jong en oud!

Kleurplaat Aartje Twinkel 

Nu alvast in de stemming komen voor de vakantie? Kleur dan de kleurplaat in van Aartje Twinkel en laat hem trots aan hem zien! 
Download de kleurplaat

De Bingoavond

Ieder week wordt er een bingoavond georganiseerd in de grote speeltent. De tafels en stoelen worden klaargezet en de spelers komen de arena binnen. En dat is een drukte van belang. Want de prijzenkast liegt er niet om, prijzen voor kinderen en volwassenen, super hoofdprijzen, de mispoesprijs en natuurlijk ook troostprijzen.

Het programma voor 2019