Specials

Formule 1 weekend

Formule 1 weekend

Aanbiedingen 2022

Aanbiedingen 2022

Faciliteiten

Animatie

Animatie

Ieder jaar staat ons animatieteam weer klaar om er een onvergetelijke vakantie van te maken. Er worden verschillende activiteiten georganiseerd zoals knutselen, spelletjes, sportwedstrijden, musicals en zelfs minidisco.

Bekijk het animatieoverzicht >
Fietsverhuur 

Fietsverhuur 

Fietsen door de Ardennen is voor iedereen! Of u nu de voorkeur heeft voor ruige bosgebieden met een mountainbike of liever kiest voor een ontspannen fietstocht met een e-bike? Wij bieden beide mogelijkheden.

Meer informatie >
Horeca

Horeca

Vakantie vieren is ontspannen. Kom een drankje drinken op ons terras, haal een snack in onze cafetaria of bestel een compleet menu. Gebruik maken van ons ontbijtbuffet of versgebakken broodjes bestellen?

Bekijk menukaart
Woonkamer

Woonkamer

Vind de huiselijkheid in onze woonkamer. Hier kunt u altijd terecht om bij te komen van uw fiets-, of wandeltocht. Bekijk samen één spannende sportwedstrijden of sluit aan bij een van onze filmavonden.

Kinderboederij

Kinderboederij

Zijn uw kinderen echte dierenvrienden? Dan kunnen zij hun hart ophalen in onze kinderboerderij. Kom de kippen voeren of aai de geitjes. Meehelpen mag altijd!

Hondencamping

Hondencamping

Kamperen met hond is toegestaan. Onze poortwachter Lyca heet alle honden welkom en wil graag dat al zijn vriendjes aangelijnd zijn en dat de baasjes de poepzakjes gebruiken die op de camping gratis verkrijgbaar zijn. Zodat iedereen vrij en blij kan genieten van onze Camping. De bossen rondom lenen zich bij uitstek voor het uitlaten van uw trouwe viervoeter.

Gratis WIFI

Gratis WIFI

Wie kan er nog zonder tegenwoordig? Dat snappen wij uiteraard. Even uw e-mails lezen of uw wandelroute online uitstippelen. Voor al onze gasten bieden wij op ons terras gratis WIFI!

Sanitaire voorzieningen

Sanitaire voorzieningen

De sanitaire voorzieningen, en babyroom bevinden zich naast de woonkamer. Daarnaast kunt u gebruik maken van wasmachine, droger en strijkijzer. Het chemisch storttoilet is alleen voor groene vloeistoffen te toegestaan

Sport & Spel

Sport & Spel

Met talloze speeltoestellen en een levensgroot schaakbord hoeft niemand zich te vervelen. Speel een potje tafeltennis of versla elkaar met jeu de boules.

Zwembaden

Zwembaden

Koel af in één van onze twee verwarmde en overdekte openlucht zwembaden. Er is een kinderbad met een aangrenzende ligweide zodat u een oogje in het zeil kunt houden vanaf ons gezelig terras.