Specials

Formule 1 weekend

Formule 1 weekend

Aanbiedingen 2022

Aanbiedingen 2022

Faciliteiten

Animatie

Animatie

Ieder jaar staat ons animatieteam in juli en augustus weer klaar om er een onvergetelijke vakantie van te maken. Er worden verschillende activiteiten georganiseerd zoals knutselen, spelletjes, sportwedstrijden, musicals en zelfs minidisco.

Bekijk het animatieoverzicht >
Fietsverhuur 

Fietsverhuur 

Fietsen door de Ardennen is voor iedereen! Of u nu de voorkeur heeft voor ruige bosgebieden met een mountainbike of liever kiest voor een ontspannen fietstocht met een e-bike? Wij bieden beide mogelijkheden.

Meer informatie >
Horeca

Horeca

Vakantie vieren is ontspannen. Kom een drankje drinken op ons terras, haal een snack in onze cafetaria of bestel een compleet menu. Gebruik maken van ons ontbijtbuffet, lunch om mee te nemen of versgebakken broodjes? U kunt deze vooraf bestellen bij ons.

Bekijk menukaart
Laadpalen voor elektrische auto's

Laadpalen voor elektrische auto's

Binnenkort zullen er 2 dubbele laadpalen geplaatst worden op de camping zodat ook mensen met een elektrische auto meer dan welkom zijn op onze camping. 

Kinderboederij

Kinderboederij

Zijn uw kinderen echte dierenvrienden? Dan kunnen zij hun hart ophalen in onze kinderboerderij. Kom de kippen voeren of aai de geitjes. Meehelpen mag altijd!

Hondencamping

Hondencamping

Honden zijn welkom op onze camping. Wij vragen wel dat u ten alle tijde de hond aangelijnd houdt op de camping en de hondenpoepzakjes gebruikt die gratis verkrijgbaar zijn op de camping. Wij vragen u ook om de hond uit te laten buiten het campingterrein. In de directe omgeving zijn hiervoor voldoende mogelijkheden. Zo kan iedereen blijven genieten op onze camping.

Gratis WIFI

Gratis WIFI

Er is WIFI op onze camping, maar deze is enkel op ons terras beschikbaar.

Sanitaire voorzieningen

Sanitaire voorzieningen

De sanitaire voorzieningen, en babyroom bevinden zich naast de woonkamer. Daarnaast kunt u gebruik maken van wasmachine, droger en strijkijzer. Het chemisch storttoilet is alleen voor groene vloeistoffen te toegestaan

Sport & Spel

Sport & Spel

Er zijn diverse speeltoestellen voor onze kleine gasten. Daarnaast zijn er plekken op de camping die geschikt zijn om een balletje te trappen, badminton te spelen of anders.

Zwembaden

Zwembaden

De camping beschikt over een openluchtzwembad met een apart gedeelte voor kleine kinderen. Er is een aangrenzende ligweide zodat u als ouder uw kinderen in het oog kunt houden.