Boek uw vakantie

Avontuurlijke activiteiten

Kunt u niet stil zitten tijdens uw vakantie? Of bent u klaar om uw grenzen te verleggen? Ontdek de spannende activiteiten in de buurt van onze camping.

Paintball

Op een ernorm speelveld paintballen? Dat kan bij Actionzone! Deze activiteitenlocatie heeft een groot speelveld gemaakt met allerlei opstakels, zo krijgt u een echt strijdgevoel!

Website Actionzone

Karten

Tijd om in de schoenen te stappen van Max Verstappen of Pierre Gasly, race over de kartbaan en strijd voor de snelste tijd!

Website Karting Spa

Klimbos

Een zijn met de natuur én uw grenzen verleggen? Dat doet u bij Avenature! Hier kunt u klimmen en klauteren in bomen.

Website Avenature 

Bioscoop Malmedy

Zit het weer eventjes tegen of heeft u zin om in een comfortabele stoel een film te kijken? Malmedy heeft een bioscoop waar u even vergeet in de realiteit te zijn. Let wel op in welke taal de film wordt afgespeeld!

Website Movie Mills

Bubble football

Deze activiteit is leuk om te spelen, maar ook om te kijken! Net als bij voetbal is het doel om de bal in het doel van de tegenstander te krijgen, maar u zult zien dat de bal al snel een bijzaak wordt. In de strijd om de bal gaat het er al snel om uw tegenstander uit balans te brengen en dus neer te halen.

Website Actionzone

Kletterparcours in Born

In augustus 2023 hebben wij bijgedragen aan een nieuwe klimwand en kletterparcours bij het viaduct van Born. Deze klimwand is te gebruiken voor jong en oud onder begeleiding van iemand van Ketterclub Ostbelgien

Leisteenmijn Schliefferstollen

Hoe ontstond de "Rechter" lei? Waarvoor werd deze gebruikt? Waar komen de wetstenen vandaan? Ga op ondergrondse ontdekking bij de leisteen- en blauwsteen mijnen van Recht en kom erachter.

Website Schieferstollen